Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο VW Up! GTI





   H VW ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση της νέας και κορυφαίας έκδοσης GTI του μικρού της μοντέλου Up, το οποίο θα αποτελεί και τον Βενιαμίν της οικογένειας των GTI μοντέλων της εταιρείας. Ο κινητήρας του θα είναι ένας τρικύλινδρος βενζίνης 1,0 λίτρου τεχνολογίας TSI ο οποίος θα αποδίδει 114 ίππους και θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.
   Εξωτερικά, το Up! GTI θα διαθέτει μεγαλύτερες ζάντες, πιο “αγριεμένους” σχεδιαστικά προφυλακτήρες, σπόιλερ στα πλαϊνά του αμαξώματος και μία πίσω αεροτομή. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα θα είναι επενδυμένα με το κλασσικό καρό σχεδιασμού ύφασμα που χαρακτηρίζει και τα υπόλοιπα GTI της VW, το τιμόνι θα διαθέτει πιο σπορ σχεδιασμό με περισσότερο ανάγλυφα τμήματα, ενώ το σήμα του GTI θα συναντάται, όπως αρμόζει στην έκδοση, σε διάφορα σημεία της καμπίνας.
   Η παραγωγή του νέου Up! GTI αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα μέσα στο 2017, ενώ, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της VW κ. Herbert Diess, το Up! θα διατηρηθεί αρκετά χρόνια ακόμα στη γκάμα μοντέλων της εταιρείας, μιας και συνεχίζει να αποτελεί το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Πηγή: carscoops.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου