Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

H Smart και η Brabus γιορτάζουν φέτος 15 χρόνια συνεργασίας με επετειακή έκδοση του fortwo

   Πριν 15 ακριβώς χρόνια, ο βελτιωτικός οίκος Brabus αποφάσισε να διευρύνει τη γκάμα των μοντέλων που θα μπορούσαν να φέρουν το λογότυπό του, στρεφόμενος, όχι μόνο στις κορυφαίες εκδόσεις των  μοντέλων της Mercedes-Benz, αλλά και στα μοντέλα πόλης της θυγατρικής της τελευταίας, της Smart. Για το λόγο αυτό, τον Μάρτιο το 2002 ιδρύθηκε η Smart-BRABUS GmbH, στην οποία μετείχε κατά 50% η Smart. Το πρώτο μοντέλο αυτής παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης τον ίδιο χρόνο με την ονομασία 1st edition, τόσο σε κουπέ, όσο και σε ανοικτή έκδοση αμαξώματος. Από τότε έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 60.000 Smart BRABUS.
   Με την ευκαιρία του εορτασμού των 15 χρόνων λειτουργίας της, η Smart BRABUS παρουσίασε πρόσφατα μία επετειακή έκδοση του fortwo, την 15th anniversary edition. Η παραγωγή αυτής θα περιοριστεί σε μόλις 150 αυτοκίνητα, καθιστώντας την συλλεκτική. Το αμάξωμα του συγκεκριμένου μοντέλου θα διαθέτει ειδική για την έκδοση ασημί απόχρωση, ενώ θα μπορεί να διατεθεί, τόσο στην κουπέ, όσο και στην ανοικτή μορφή του σημερινού fortwo. Ως προς τους κινητήρες, οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδόσεις του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα των 0,9 λίτρων, μία με 90 ίππους και μία με 109 ίππους. Το fortwo 15th anniversary edition θα μπορεί να διατεθεί και ως πλήρως ηλεκτρικό απόδοσης 82 ίππων, μόνο σε κουπέ αμάξωμα.
   Το εσωτερικό του fortwo 15th anniversary edition κοσμείται από “espresso” δερμάτινες επενδύσεις, ενώ το λογότυπο της έκδοσης εμφανίζεται στα καθίσματα και σε άλλα σημεία της καμπίνας.

Πηγή: gocar.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου