Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

To νέο μικρό SUV Volkswagen T-Roc είναι πραγματικότητα (+video)



   Αφού προηγήθηκε πολύμηνη διαφήμιση του ερχομού του, η Volkswagen παρουσίασε το νέο της μικρό SUV στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. Το T-Roc έρχεται να τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan, αποτελώντας πλέον το μικρότερο μοντέλο στην οικογένεια των SUV της γερμανικής εταιρείας. Εξωτερικά, χαρακτηρίζεται από την φαρδιά μάσκα, τα ειδικού σχεδιασμού LED εμπρός φώτα ημέρας, από τους μυώδεις θόλους, από τα πλαστικά προστατευτικά στα κατώτερα σημεία του αμαξώματος, καθώς και από την μεγάλη επένδυση χρωμίου που ξεκινά από τις μπροστινές κολώνες που συνεχίζεται μέχρι τις αντίστοιχες πίσω. Το T-Roc είναι το πρώτο SUV της Volkswagen το οποίο διατίθεται με διπλή απόχρωση στο αμάξωμα, με την οροφή, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τις μπροστινές κολώνες να διαθέτουν ξεχωριστό χρώμα από το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
   Το εσωτερικό του T-Roc μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε επιβάτες, ενώ σε αρκετά μέρη του συναντάται η ίδια απόχρωση με αυτή του αμαξώματος. Προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί ψηφιακή οθόνη στην οποία να απεικονίζονται μεταξύ άλλων το ταχύμετρο και το στροφόμετρο, καθώς και ψηφιακή οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας. Επίσης, στο εξοπλιστικό πακέτο Comfort περιλαμβάνεται σύστημα επαγωγικής φόρτισης ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και ηχοσύστημα ισχύος 300 Watt. Η έκδοση R-Line του T-Roc περιλαμβάνει ειδικού σχεδιασμού προφυλακτήρες, καθώς και έναν αεροδιαχύτη πίσω, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν πεντάλ αλουμινίου και δερμάτινης επένδυσης τιμόνι.
   Οι διαθέσιμοι βενζινοκινητήρες θα είναι ο 1.0 TSI των 115 ίππων, ο 1.5 TSI των 150 ίππων, καθώς και ο 2.0 TSI των 190 ίππων. Επίσης, θα υπάρχουν ο diesel 1.6 TDI των 115 ίππων, καθώς και ο 2.0 TDI σε δύο εκδόσεις 150 και 190 ίππων. Ανάλογα με τον κινητήρα, θα υπάρχουν ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και ένα αυτόματο επτά σχέσεων. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και τετρακίνησης.
   Η πωλήσεις του μικρού SUV της Volkswagen έχουν ξεκινήσει ήδη στη Γερμανία, όπου η τιμή της βασικής έκδοσης με τον 1.0 TSI κινητήρα ξεκινά από τα 20.390 ευρώ.


Πηγή: motor1.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου